QV Melbourne Carpark

Latitude was given the opportunity to add some life to the QV Melbourne carpark by implementing a series of large scale environmental graphics. The design took inspiration from early modernist graphic design, and acts as both environmental graphics as well as wayfinding.

Each typographic piece was individually hand painted on site, overlaying the painted forms producing a multiplied effect onto the existing brickwork. The location of each word was carefully considered to ensure high visibility, with the design also providing a welcomed use of colour and brightness to the underground levels.

Text and photography copyright of Latitude

QV Melbourne Carpark. Designed by Latitude @enviromeant.com
QV Melbourne Carpark. Designed by Latitude @enviromeant.com
QV Melbourne Carpark. Designed by Latitude @enviromeant.com
QV Melbourne Carpark. Designed by Latitude @enviromeant.com

Total
25
Shares

Subscribe

Subscribe now to our newsletter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*