The Mall Walthamstow

When The Mall Walthamstow started construction work on refurbishments to the front of their building, they saw an opportunity to have a bit of fun and splash some colour around the immediate area.

They commissioned Simon Inc Ltd to create messaging and a graphic treatment to the construction hoardings which would not only send the message that they were still open for business, but would also create a sense of energy and optimism about the changes they were undertaking for the shopping centre and the local area.
Walthamstow is an area which is well known for its creative communities, and particularly its street artists. So we drew inspiration from various street art styles to create a vibrant, dynamic and undeniably colourful and positive graphic treatment to apply to the construction hoardings.

We focused on keeping it fun, but also making sure that we communicated the core message: that the Mall is making changes for the better, and in the meantime its’ existing stores were carrying on business as usual.
We also drew attention to the fact that the main entrance had moved…but just 25 yards or so from where it had been.

The full range of applications extended to internal and external hoardings and temporary billboard structures.

Client: Capital&Regional
Creative Director: Simon Cohen

Copyright of Simon Inc Ltd.

Construction panels for The Mall Walthamstow. Designed by Simon Inc Ltd @enviromeant
Construction panels for The Mall Walthamstow. Designed by Simon Inc Ltd @enviromeant
Construction panels for The Mall Walthamstow. Designed by Simon Inc Ltd @enviromeant
Construction panels for The Mall Walthamstow. Designed by Simon Inc Ltd @enviromeant
Construction panels for The Mall Walthamstow. Designed by Simon Inc Ltd @enviromeant


Total
3
Shares

Subscribe

Subscribe now to our newsletter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*