Biking is a lot sweeter if you are living in Lisbon, Portugal. The environmental and communication studio P-06 Atelier designed this project for all the bikers and pedestrians that commute alongside the river Tagus, in Lisbon.

With its 7362 meters it crosses different urban spaces each one demanding different solutions. The goal was to define a new urban environment beyond the bikeway, in order to improve this area along the river.

Text and Photography copyright of P-06 Atelier

Ciclovia. Designed by P-06 Atelier / @enviromeant.com
Ciclovia. Designed by P-06 Atelier / @enviromeant.com
Ciclovia. Designed by P-06 Atelier / @enviromeant.com
Ciclovia. Designed by P-06 Atelier / @enviromeant.com
Ciclovia. Designed by P-06 Atelier / @enviromeant.com
Ciclovia. Designed by P-06 Atelier / @enviromeant.com
Ciclovia. Designed by P-06 Atelier / @enviromeant.com

Total
3
Shares

Subscribe

Subscribe now to our newsletter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*